Hande Ercel i Baris Arduc u centru pažnje zbog filma Ruzgara Birak

Dok se neverovatni uspesi turskih serija u inostranstvu i dalje nalaze na dnevnom redu, film Ruzgara Birak sa dva važna imena kao što su Hande Ercel i Baris Arduc takođe se nestrpljivo očekuje.

Hande Ercel i Baris Arduc u centru pažnje zbog filma Ruzgara Birak

Foto Credits: Dizilah

Snimanje filma Ruzgara Birak je počelo i stigla je prva fotografija. Fanovi koji smatraju da se ovaj duo odlično slaže s nestrpljenjem očekuju nove objave.

Snimanje, koje je započelo u Istanbulu, nastaviće se u Češmeu, turističkom letovalištu u Izmiru, u narednim danima.

Energija i harmonija dua, koji su podelili poruku “Otišli smo na set”, nestrpljivo se očekuju ne samo u toj zemlji, već i u inostranstvu.

Veliko interesovanje

Može se reći da je film Ruzgara Birak privukao mnogo više pažnje među redovnim gledaocima turskih serija u inostranstvu nego kod fanova u Turskoj, i da su se na društvenim mrežama već počeli dešavati velike interakcije.

Ne bi bilo pogrešno reći da su strani fanovi iz različitih zemalja veoma radoznali u vezi sa harmonijom Hande Ercel i Barisa Arduca i da s nestrpljenjem čekaju detalje o filmu i šta će se dešavati na setu.

Čini se da će objave sa seta filma Ruzgara Birak privući više pažnje u inostranstvu nego u Turskoj, što će takođe uticati na odluke producenata o planu izlaska filma.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Mert Yazicioglu će dobiti još veći prostor u novoj sezoni serije Kizil Goncalar

By: TV Exposed