Gonca Vuslateri se vraća na TV ekrane serijom Kralice / Kraljica!

Obožavaoci turske glumice Gonce Vuslateri imali su priliku da pogledaju digitalnu TV seriju Sicak Kafa, koja je nedavno emitovana na Netflixu, u kojoj je Gonca tumačila jednu od važnih uloga.

Gonca Vuslateri se vraća na TV ekrane serijom Kralice / Kraljica!

Foto Credits: Haber Global

Poznata glumica, koja se vratila na setove sa seksi i snažnim ženskim likom po imenu Yasemin, više godina je radije učestvovala u filmovima. Serija pod nazivom Tehlikeli Karim / Moja opasna žena, koja je emitovana 2018. godine, kratko je trajala, a potom Gonca Vuslateri nije želela da ocenjuje ponude TV serija koje su joj stizale.

Glumica je prošle sezone sklopila dogovor za TV seriju Fox-a pod nazivom Uzak Sehrin Masali / Priča o dalekom gradu, ali je svoju ulogu prepustila Begum Birgoren pre početka snimanja. Godina 2023. donosi novu priliku za Goncu Vuslateri. Pre neki dan je najavljena nova serija Kralice / Kraljica, u kojoj će u glavnim ulogama projekta Kanala D deliti Gokhan Alkan i Burcu Ozberk. Prema pisanju medija, ime Gonce Vuslateri se pominje i za seriju Kralice, kojoj uprava kanala pridaje veliki značaj i okuplja dva uspešna mlada imena.

Oni koji su godinama gledali Goncu Vuslateri u različitim ulogama u bioskopu, odnosno filmovima zadovoljni su što se glumica nakon digitalne serije Sicak Kafa, najverovatnije vraća u TV serije. Ostaje da vidimo kakvu će se ulogu ova glumica imati na ekranu u televizijskoj seriji Kraljica, nakon što četiri godine nije želela da se vraća na TV ekrane. Obožavaoci glumice sa nestrpljenjem iščekuju njenu novu ulogu.

NOVO - Akin Akinozu je miljenik korisnika društvenih mreža, bez obzira šta ko kaže!

By: TV Exposed