Akin Akinozu je miljenik korisnika društvenih mreža, bez obzira šta ko kaže!

U poslednje vreme pratimo uspon imena mlade generacije na društvenim mrežama među turskim glumcima u TV serijama.

Akin Akinozu je miljenik korisnika društvenih mreža, bez obzira šta ko kaže!

Foto Credits: DiziCentral

U nedeljnim tabelama 'popularnosti', neki glumci privlače pažnju tako što dolaze u prvi plan na društvenim mrežama u skladu sa porukama svojih gledalaca. Akin Akinozu je ime koje se već nedeljama održava u samom vrhu. Glumac je počeo da zauzima prvo mesto na listi „Najpopularniji glumac“ odmah nakon početka serije Tuzak / Klopka u kojoj tumači glavnu ulogu! Odmah iza njega je Onur Seyit Yaran.

Takodje ime koje ne silazi sa dnevnog reda na društvenim mrežama je Alp Navruz, koji je na ekrane došao sa TV serijom Yurek Cikmazi / Slomljeno srce. Glumac je takođe skrenuo pažnju brzim ulaskom na ovu listu i velikim napretkom. Mert Ramazan Demir, jedno od imena o kojima se najviše pričalo u poslednjem periodu, takođe je predstavljen na ovoj listi, sa serijom Yali Capkini, odnosno njegovim likom Feritom . Ali broj poruka koje je primio je manji od Bilala Yigita Kocaka, Recepa Uste i Engina Altana Duzyatana.

Akin Akinozu je glumac koji se nekim ili dopada ili ne dopada. Postoje i kritike na račun glumca (koje su u velikoj meri povezane sa njegovim prethodnim ulogama), ali sudeći po rang listi, Akin je miljenik društvenih mreža, odnosno korisnika istih. Čak ni jako loš rejting njegove aktuelne TV serije ne umanjuje njegov uspeh, naprotiv i pored loših rezultata serije, Akinozu beleži sjajne rezultate lično.

Evo i vrha ove rang liste koju donosi adba tv.

View this post on Instagram

A post shared by adba tv (@adbatv)

NOVO - Promena u seriji Sifirinci Gun / Nulti dan

By: TV Exposed