Kojim danom će biti emitovana serija Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo?

Serija Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo privlači sve više pažnje. Podsećamo, u pitanju je nova turska serija koja će biti emitovana na televizijskom kanalu TV8.

Kojim danom će biti emitovana serija Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo?

Foto Credits: Haberler

Serija Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo je novi TV projekat kompanije OGM Pictures. Glavne uloge u seriji će tumačiti Cagatay Ulusoy i Alina Boz. U poslednje vreme, kako se bliži početak emitovanja ove turske serije, sve više se provlači pitanje kojim danom će projekat biti emitovan.

Ove godine, rijaliti Survivor All Star će se na kanalu TV8 emitovati ponedeljkom, utorkom, sredom, subotom i nedeljom. Petkom se emituje od ranije emituje turska serija Kirmizi Oda / Crvena soba. Ostao je jedan slobodan termin i dan a to je četvrtak.

Ipak, četvrtkom ali na drugom kanalu se emituje serija Camdaki Kiz, koja se takođe radi u produkciji kompanije OGM Pictures. Nepisano pravilo je da se turske serije iste produkcione kompanije ne emituju istim danima, da ne bi stvarali konkurenciju jedna drugoj.

Ostaje da se vidi da li će serija Suslu Korkuluk biti emitovana četvrtkom ili će možda doći do pomeranja termina serije Kirmizi Oda / Crveni soba. Moguće je i da će taj projekat u narednom periodu doživeti i finale, s obzirom da je rejting u padu.

Na taj način bi se otvorila opcija da se serija Ukrašeno strašilo emituje petkom. Mnogi petak smatraju srećnim danom za Cagataya Ulusoya i Cema Karcija...

NOVO - Turske serije Kibris Zafere Dogru i Aziz u padu gledanosti, dobre vesti za Ask Mantik Intikam

 By: Milt-TV Exposed