Selin Genc je veliki glumački talenat

Selin Genc je glumila lik Gulten, koja je impresionirala publiku svojom dramskom pričom, u TV seriji Bir Zamanlar Cukurova / Bilo jednom u Čukurovoj.

Selin Genc je veliki glumački talenat

Foto Credits: Internet Haber

Mlada turska glumica Selin Genc, koja je rodjena 1994. godine, počela je da glumi 2018. godine u projektu Bir Zamanlar Cukurova.

Genc, koja se razvijala u ovoj seriji i bila uključena u priču tri godine, uspela je da privuče pažnju velike baze fanova.

Povećajući svoje iskustvo u TV seriji pod nazivom Sana Soz, glumica je nedavno preuzela uloge u dva različita filma.

Napreduje svaki dan

Selin Genc, koja je oprezna na društvenim mrežama i ističe se povremenim objavama, rekla je da sebe smatra kandidatom za veoma dobru karakternu glumicu. Glumica je na ovu temu upotrebila sledeće izjave:

„Mislim da sam kandidat da budem veoma dobar karakterni glumac, odnosno glumica. Pokušavam da radim svoj posao dobro. Mislim da napredujem svaki dan. Pazim da ne ostanem ista u ulogama koje igram. Više volim uloge koje će me poboljšati i preneti Selin u očima publike.”.

Selin Genc je posebno navela da joj se ne žuri u planu karijere i da napreduje polako, odmarajući se i da prihvata kada izađu dobri projekti. Glumica je rekla: „Želim da budem u dobrim projektima. Imam konkretan cilj uspeha. Zato se krećem samouvereno i mirno.”.

Ono za šta nema dileme je da je Selin zaista veoma talentovana glumica.

NOVO -  Eylul Tumbar otkrila šta bi bila da nije glumica

By: TV Exposed