Esra Bilgic izaziva ponos kod njenih fanova!

Turska glumica Esra Bilgic je stekla veliku popularnost svojim TV serijama. Ne samo u Turskoj, već i u mnogim zemljama u inostranstvu, glumica je ponovo osvojila srca svojom dobroćudnom ličnošću.

Esra Bilgic izaziva ponos kod njenih fanova!

Foto Credits: Internet Haber

Nakon dva velika zemljotresa koji su potresli Tursku u ponedeljak, 6. februara, Esra Bilgic je, kao i mnoga poznata imena, započela aktivnosti pomoći. Esra i njeni prijatelji uložili su velike napore da podrže žrtve zemljotresa u ovim bolnim danima, koji su pogodili 10 provincija Kahramanmaraša i u kojima živi skoro 14 miliona ljudi.

Glumica, koja je na društvenim mrežama delila zahteve za pomoć iz regiona i širila ih širokim masama, takođe se organizovala sa timom koji je donosio materijal za pomoć u sela do kojih je bilo teško doći.

Prijatelji Esre Bilgic koji su stigli do mnogih sela u različitim provincijama, isporučili su materijale koji su bili potrebni žrtvama zemljotresa. Poznata glumica je i na društvenim mrežama najavljivala svaki razvoj događaja, podižući svest u cilju informisanja i prikupljanja veće pomoći.

Neobična izjava na mrežama

Međutim, pažnju je privukla i izjava glumice u objavi na Tviteru. Esra Bilgic je rekla:

„Zdravo, ja i moji prijatelji koji smo na terenu radimo na potpuno dobrovoljnoj osnovi. Predstavljam to ovim informacijama “. Zašto je to morala da kaže kada su svi već znali da je poznata glumica, kao i mnoge njene kolege, ove aktivnosti radila na dobrovoljnoj bazi?

Njeni fanovi na društvenim mrežama takođe daju pohvalne komentare o poznatoj glumici. Jedan od pratilaca glumice je prokomentarisao: „Šta god neko rekao, ti si moj ponos. Dovoljno je da vidim i čujem šta rade. Tako mi je drago što te imam. Ljudi tamo su takođe dobri. Ne dozvolite da kamen dodirne vaša stopala. Svaka čast na vašim naporima.”.

View this post on Instagram

A post shared by Esra Bilgic (@esbilgic)

NOVO - Kerem Bursin pomaže i finansijski!

By: TV Exposed