Kerem Bursin pomaže i finansijski!

Iz cele Turske u zonu zemljotresa stiže materijalna i moralna podrška. Dok se ulažu napori da se zaleče rane od zemljotresa koji je zadesio 10 pokrajina, u kojima je mobilisana cela država, među vodećim su imena koja su svojim TV serijama i filmovima dospela na tron.

Kerem Bursin pomaže i finansijski!

Foto Credits: Haberturk

U pomaganju učestvuju razni glumci kao što su Esra Bilgic, Burcu Biricik, Pinar Deniz, Aras Bulut Iynemli, Kivanc Tatlitug, Irem Helvacioglu, Hazal Kaya, Ozge Ozpirincci, Nurgul Yesilcay, Eda Ece, Alper Kul, Oza Burzet. Tu su i Sinem Unsal, Hande Ercel, Ezgi Mola, Selma Ergec, Kenan Imirzalioglu, Oktay Kaynarca, Sila Turkoglu, Burcu Ozberk, Sinem Unsal, Celil Nalzalioglu, Celil Nalcevit Ozgetkan, Ozgevit Ozgetka, Serkan Cayoglu, Birce Akalay, Ibrahim Celikkol, Serenay Sarikaya, Merve Dizdar, Kaan Urgancioglu.

Kao što se može videti, mnoga od poznatih imena podržavaju timove pomoći na terenu, pakuju materijale ili rade rame uz rame sa organizacijama kao što su AHBAP, BabalaTV, Need Map, i nastoje da stignu do potrebnih mesta i obezbede razne potrebe koje se šalju u zonu zemljotresa.

Finansijska podrška

Pažnju svojom finansijskom podrškom privlače i poznati glumci, koji su omiljeni po svojim TV serijama i filmovima. Iako finansijska pomoć nekih ljudi nije na dnevnom redu, finansijska pomoć postaje vidljiva dok Haluk Levent prenosi pomoć koju je primio ispred Udruženja AHBAP jednu po jednu sa svog naloga na društvenim mrežama.

Kerem Bursin je takođe postao jedno od vodećih imena koje su privukli pažnju na posledice zemljotresa u mnogim delovima sveta svojim video prenosima na engleskom. Pozitivnu podršku ovom pozivu dali su i fanovi iz različitih zemalja, a glumac je zamolio podršku u spotu koji je snimio. Levent je otkrio da je Kerem Bursin pomogao i finansijski baš kao i veliki broj njegovih kolega.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

NOVO - Važna poruka Demet Ozdemir

By: TV Exposed