Dobre vesti od Engina Ozturka

TV serija pod nazivom “50m2“, koja je počela da se snima pre pandemije, projekat je koji je potpisao BKM … Engin Ozturk je jedan od vodećih glumaca produkcije koja će se emitovati na Netflixu. Engin Ozturk, koji igra ulogu u popularnoj TV seriji TV8, Dogdugun EV Kaderindir, takođe će se pojaviti i u seriji 50m2. ...

Dobre vesti od Engina Ozturka

TV serija pod nazivom "50m2", koja je počela da se snima pre pandemije, projekat je koji je potpisao BKM ... Engin Ozturk je jedan od vodećih glumaca produkcije koja će se emitovati na Netflixu.

Engin Ozturk, koji igra ulogu u popularnoj TV seriji TV8, Dogdugun EV Kaderindir, takođe će se pojaviti i u seriji 50m2.

Snimanje serije započelo je prošlog meseca, čija sudbina nije bila sigurna nakon pandemije. Engin Ozturk, koji je učestvovao u snimanju dve TV serije, oduševljava publiku kanala TV8 svojim likom Barisa. Glumčev ulazak doneće važne novine i promene priče u seriji Dogdugun Ev Kaderindir.

Za seriju od 50m2, gledaoci moraju da sačekaju 27. januar. Nakon najave koju je objavio Netflix, Engin Ozturk je svojim obožavaocima najavio nove dobre vesti.

Evo posta: 50m2 koju očekujemo 27. januara 2021!

By: TV Exposed

NOVO-Veličanstveni tango nastup Birce Akalay