Serija Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine dobija drugu sezonu!

Dileme više nema, turska TV serija Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine dobiće i drugu sezonu. To je potvrđeno zvaničnim saopštenjem kanala Star TV gde se serija emituje.

Serija Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine dobija drugu sezonu!

Foto Credits: DiziCentral

Prema tom saopštenju, serija Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine je cenjena u Turskoj, ali i još više u inostranstvu. NGM Medya je prodala seriju u deset zemalja, pretežno na Bliskom Istoku i u zemlje Latinske Amerike. Zbog toga, TV kanal i produkcija su odlučili da seriju obnove za minimum još jednu sezonu.

Da bi televizijska serija bila profitabilna, potreban je stabilan rejting izmedju 5 i 8%. Sve serije ispod 5% rejtinga se računaju tako kao da gube novac, umesto da ga zarađuju. Ljudi zaduženi za TV seriju Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine su doneli odluku da projekat obnove za drugu sezonu i pored rejtinga ispod 5%. Razlog za to je dobro interesovanje i prodaja ove serije u inostranstvu. Ta zarada je već kompenzovala sve gubitke prouzrokovane nižim rejtingom u Turskoj.

Dakle, gledaćemo još jednu sezonu ove turske serije.

U ovoj seriji gledamo još jednu ljubavnu priču, ovaj put priču Asiye i Mahira. Lik Asiye tumači Oyku Karayel. Mahira u seriji glumi Akin Akinozu. Ceo projekat se radi u produkciji kompanije NGM Pictures, a producent je Emre Karakusak. Režiser na seriji je Serdar Armutlu, dok je na poziciji scenariste Gul Abus Semerci.

NOVO - Ekin Koc o popularnosti van Turske

By: Milt-TV Exposed