Demet Ozdemir o početku serije Dunyayla Benim Aramda

Digitalna platforma Disney Plus, koja je počela sa emitovanjem u Turskoj 14. juna, svojim novim projektima budi radoznalost nakon potpisivanja ugovora sa mnogim poznatim imenima.

Demet Ozdemir o početku serije Dunyayla Benim Aramda

Foto Credits: Internet Haber

Privlačeći pažnju svojim prvim projektom Kacis / Bekstvo, Disney Plus odbrojava dane za objavljivanje svoje druge turske serije, Dunyayla Benim Aramda /  Između sveta i mene. Datum, koji se već neko vreme željno iščekivao, još nije objavljen, ali su reči Demet Ozdemir, jedne od glavnih glumica, dale radosnu vest da će se uskoro sastati sa publikom.

Serija Kacis, čiju novu epizodu Disney Plus objavljuje svake nedelje, postala je veoma popularna na ovoj digitlanoj platformi. Serija, u kojoj glume Engin Akyurek i Irem Helvacioglu, prati se sa uzbuđenjem. Kacis, serija koja je snimljena u Gaziantepu prošle godine, takođe nosi titulu prve originalne turske serije Disney plusa. Istovremeno, Bekstvo, za koji je svoju priču napisao Engin Akyurek, je na dnevnom redu kao uspešan projekat.

Još jedan poseban projekat za Disney plus je serija Između sveta i mene, koja je druga turska produkcija. Demet Ozdemir, Bugra Gulsoy i Hafsanur Sancaktutan preuzimaju glavne uloge u seriji, koja će takođe biti ambasador brenda Disney Plus kao druge serije snimane u Turskoj.

U velikoj tajnosti obavljeno je i snimanje digitalne serije Dunyayla Benim Aramda, koju su čekali i željno čekaju obožavaoci Demet Ozdemir. Ova situacija još više povećava interesovanje za seriju. Bilo je kratkih slika na konferenciji za štampu koju je održao Disney Plus pre otvaranja. Datum izlaska serije je trenutno najveće pitanje od interesa.

Poznato je da je snimanje završeno. Demet, jedna od glavnih glumica u seriji, rekla je da iako nije mogla da odredi datum za svoju novu seriju da će to biti uskoro: „Ostalo je vrlo malo vremena. Ne mogu dati tačan datum. Ali to je bio zaista prijatan proces. Mogu reći da je ostalo jako malo.”.

NOVO - Dve nove serije Bozdag Filma

By: TV Exposed