Žestoke optužbe na račun Emrea Kinaya

Turski glumac Emre Kinay našao se na meti kritika u Soyelemzsem Olmaz programu. Izvesna Eda Kacar se javila produkciji tog programa i ispričala svoju priču vezanu za ovog glumca. Ona se navodno tri meseca dopisivala sa Emreom na društvenim mrežama. Nakon toga je došla kod njega kući zbog proslave rođendana. Prema njenim navodima, žurka se ...

Žestoke optužbe na račun Emrea Kinaya

Turski glumac Emre Kinay našao se na meti kritika u Soyelemzsem Olmaz programu.

Izvesna Eda Kacar se javila produkciji tog programa i ispričala svoju priču vezanu za ovog glumca. Ona se navodno tri meseca dopisivala sa Emreom na društvenim mrežama. Nakon toga je došla kod njega kući zbog proslave rođendana. Prema njenim navodima, žurka se odužila tokom noći a posle toga su ostali sami i konzumirali alkoholna pića. Veliki broj poruka od prijatelja je počeo da joj stiže na mobilni telefon, kada je Emre Kinay prema njenim rečima izgubio živce. Postao je agresivan, vređao je, na kraju i isterao iz svoje kuće. Eda tvrdi da je glumac veoma agresivan i da uopšte nije fin kao što se predstavlja pred drugim ljudima.

Emre se oglasio preko advokata. Oni su istakli da će podići tužbu protiv ove dame, kao i protiv svih drugih koji žele da ukaljaju ime ovog turskog glumca.

NOVO - Oštre kritike za seriju Teskilat / Organizacija

By: TV Exposed