Top 15 najgledanijih prvih epizoda aktuelnih turskih serija

Objavljen je zanimljiv podatak koji se odnosi na prve epizode turskih serija koje se trenutno emituju. Gledanost samih serija se izmenila tokom trajanja projekta, ali tabela sa gledanošću prvih epizoda donosi nekoliko zanimljivih podataka. Podaci se naravno odnose na gledanost u Turskoj. Ubedljivo na prvom mestu je serija Hercai, čiju je prvu epizodu gledalo gotovo ...

Top 15 najgledanijih prvih epizoda aktuelnih turskih serija

Objavljen je zanimljiv podatak koji se odnosi na prve epizode turskih serija koje se trenutno emituju.

Gledanost samih serija se izmenila tokom trajanja projekta, ali tabela sa gledanošću prvih epizoda donosi nekoliko zanimljivih podataka. Podaci se naravno odnose na gledanost u Turskoj. Ubedljivo na prvom mestu je serija Hercai, čiju je prvu epizodu gledalo gotovo duplo više gledalaca od drugoplasirane serije. Prvu epizodu serije Hercai je gledalo 29,2 miliona ljudi, dok je Kurulus Osman drugi sa 16,2. Nakon te dve serije sledi Sen Kal Kapimi / Kucaj na moja vrata, serija koja je i sada jedna od najpopularnijih. Zanimljivo je da u top 15 nema serije koja je već četiri sezone jedna od najgledanijih. U pitanju je naravno Cukur.

Evo i kompletne tabele na kojoj su prikazani pozicija, ime serije, kanal na kom se emituje projekat i gledanost u milionima.

NOVO - Serija Dogdugun Ev Kaderindir sve traženija

By: TV Exposed