Gulcan Arslan ima novog dečka?!

Turska glumica Gulcan Arslan došla je u centar pažnje turskih medija zbog nove ljubavne veze. Prenosimo o čemu se radi.

Gulcan Arslan ima novog dečka?!

Foto Credits: IMDB

Glumica Gulcan Arslan iza sebe ima 14 uloga i nekoliko zapaženih projekata. Ovaj put mediji ne pišu o njenim ulogama, već o privatnom životu. Prema pisanju turske štampe ova glumica ima novog dečka. U pitanju je bivši košarkaš Ibrahim Kutluay.

Ibrahim Kutluay je 12 godina stariji od Gulcan, bio je uspešan u košarci, a stigao je čak i do NBA lige. Iza sebe ima jedan brak sa Demet Sener. Njih dvoje su bili u braku od 2005. do 2018. godine iz kojeg imaju dvoje dece, Omera i Irem.

Gulcan Arslan je rođena 1. maja 1986. godine u mestu Sakarya u Turskoj. U dosadašnjoj glumačkoj karijeri se pojavila u četrnaest projekata. Poslednju ulogu imala je u TV seriji Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana. Pre nje glumila je u serijama Dogdugun Ev Kaderindir, Zengin ve Yoksul, Olene Kadar i drugim.

Ovaj navodno novi ljubavni par se za sada nije oglašavao po pitanju natpisa u medijima. Ostaje da sačekamo da se zvanično oglase, da potvrde ili možda demantuju ove nove informacije koje mediji prenose i o njima.

NOVO - Melisa Asli Pamuk u pregovorima za novu TV seriju

By: Milt-TV Exposed