Poznato kada počinje nova turska serija Ben Gri

Digitalna platforma Disney Plus radi veoma dobar posao kada su u pitanju turske serije. Potvrdjen je datum premijere još jednog njihovog novog projekta u toj zemlji.

Poznato kada počinje nova turska serija Ben Gri

Foto Credits: Internet Haber

Disney Plus je pod svoj okrilje doveo mnoge zvezde turskih TV serija. Do sada su, kada su u pitanju turske serije završili emitovanje projekta Kacis | Bekstvo. Njihova druga serija u toj zemlji, Dunyayla Benim Aramda | Izmedji sveta i mene se polako bliži svom finalu. Do sada je emitovano sedam epizoda ove turske digitalne serije. Pre finale tog projekta, potvrdjen je datum premijere novog.

Reč je o seriji pod nazivom Ben Gri | Ja sam siv. Prvo ime serije je glasilo samo Gri | Siv, pa je u medjuvremenu dodata još jedna reč. Od ranije je poznato da će glavnu ulogu u ovom novom projektu tumačiti Timucin Esen, koji će tumačiti lik po imenu Fuat. Pored njega uloge u seriji će imati i Ebru Ozkan, Ilayda Akdogan, Alican Yucesoy, Buce Buse Kahraman, Onur Bilge, Selin Kahraman i drugi. U opisu serije stoji da je to krimi serija, sa elementima misterije i trilera. U narednom periodu biće poznati i neki detalji o samoj radnji koja nas očekuje.

Prva epizoda nove turske serije Ben Gri | Ja sam siv će biti dostupna na digitalnoj platformi Disney Plus 16. novembra. Ovo će biti treća turska serija ove digitalne platforme, ali nas mnoge premijere tek očekuju.

Snimanje serije Avci | Lovac u kojoj glavne uloge tumače Pinar Deniz i Uraz Kaygilaroglu je već završeno. Projekat se nalazi u postprodukciji. Trenutno se radi na još tri serije. Reč je o projektima Ru, sa Meryem Uzerli u glavnoj ulozi, potom Nomen gde će se kao glavni glumac pojaviti Halit Ergenc i istorijskoj seriji El Turco u kojoj glavnu ulogu preuzima Can Yaman.

NOVO - Ebru Sahin i Cedi Osman uživaju u ljubavi i braku!

By: TV Exposed