Serija Cennetin Cocuklari nam donosi glumački par godine?!

Jedan od projekata za koji se očekuje da će se u bliskoj budućnosti susresti sa publikom na ekranima TRT1 čini se da je moćna dramska serija pod nazivom Cennetin Cocuklari / Deca raja. Interesovanje za seriju, koja okuplja dvoje sjajnih glavnih glumaca kao što su Alp Navruz i Irem Helvacioglu je ogromno.

Serija Cennetin Cocuklari nam donosi glumački par godine?!

Foto Credits: Haberler

Adaptirana iz knjige Atike Hinclier, Yurek Cikmaz, serija će prikazati čovekovo uništavanje sopstvenog života alkoholom, kao i žrtvovanje žene za svoju decu i njenu borbu za preživljavanje. Uz priču, koja ima i psihološku dubinu, čini se da je cilj kanala TRT1 da ubedi publiku serije Masumlar Apartmani koja je uspešno emitovana 2 sezone, da pogleda seriju Cennetin Cocuklari.

Glumačka ekipa serije je veoma dobra, a prisustvo Alpa Navruza i Irema Helvacioglua u glavnim ulogama već je privuklo pažnju miliona ljudi na novu seriju pod nazivom Cennetin Cocuklari / Deca raja. Već prva fotografija para na društvenim mrežama pogodila je stotine hiljada ljudi, a objavljeno je mnogo postova i poruka podrške ovom paru glumaca. Duo Irem Helvacioglu i Alp Navruz jedan je od najistaknutijih poslednjih godina i njihovo učešće u istom projektu izazvalo je uzbuđenje. I pored prve fotografije koja je podeljena, fanovi serije već su počeli da procenjuju da su možda najbolji dramski par godine.

Ljubitelji serije, koji željno iščekuju energiju, harmoniju i komunikaciju dvoje sjajnih glumaca, pridaju veliki značaj projektu Cennetin Cocuklari. Takođe, gledajući opšte mišljenje, fanovi serije su objavili mnogo postova u kojima su izrazili da im se ovaj duo veoma dopao i da su takođe nominovani za serijski par godine.

NOVO - Serija Kurulus Osman nastavlja da impresionira!

By: TV Exposed