Kerem Bursin je bio zvezda večeri na venčanju njegovih prijatelja

Glumica Ege Kokenli udala se u četvrtak uveče, 28. jula za svog verenika Liora Ahituva, sa kojim je zajedno već 7 godina. Njihovom venčanju prisustvovali su i brojni poznati prijatelji, a među njima i Kerem Bursin.

Kerem Bursin je bio zvezda večeri na venčanju njegovih prijatelja

Foto Credits: Internet Haber

Mnogo deljenja odrazilo se na društvenim mrežama iz zabavnih trenutaka na ovom venčanju. Među ovim akcijama najviše pažnje privukao je možda i jedan od trenutno najpopularnijih turskih glumaca Kerem Bursin.

U trenucima kada je Bursin došao na venčanje, naišao je na veliko interesovanje novinara i tabloida. Glumac je odgovorio da je imao sastanke, ali nije bilo jasnoće na pitanje da li ima novi projekat. Na novo pitanje o vezi odnosno ljubavnom životu, rekao je: „Ne postoji veza u mom životu, samo se pitam. I dalje sam neoženjen, ali dobro sam.“.

Na društvenim mrežama našle su se i poze Kerema Bursina dok se zabavljao sa prijateljima na venčanju! Kada su domaći i strani fanovi pokazali veliko interesovanje za Bursinove fotografije i komentarisali oznake otvorene njegovim imenom, Kerem Bursin je bio na dnevnom redu društvenih mreža! Kolažna fotografija napravljena sa Bursinovim smešnim pozama sa Ege Kokenli takođe je često korišćena na društvenim mrežama tokom cele noći.

Ege Kokenli, poznata po svom liku 'Melisa' u TV seriji Gunesin Kizları, poslednju ulogu imala je u seriji Kefaret. Sada uživa na medenom mesecu sa svojim suprugom.

NOVO - Iznenadjujuća poseta snimanju grčke verzije serije Yargi

By: TV Exposed