Kriza gledanosti u serijama Iyilik i Kasaba Doktoru!

Apsolutno nije dobra situacija za seriju Kasaba Doktoru / Gradski doktor, koja se sa publikom susrela na TRT1, kao i za seriju Iyilik / Dobrota, koja se emituje na Fox TV-u od početka serije Yali Capkini u trci rejtinga petkom uveče.

Kriza gledanosti u serijama Iyilik i Kasaba Doktoru!

Foto Credits: Dizilah

Serija Yali Capkini napravila je veliki odjek u drugoj epizodi, a o njoj se mnogo pričalo prošle nedelje. Serija je zadržala isti tempo u trećoj epizodi, ali rezultati su i dalje bili iznenađujući. Ovaj projekat je napravio još jedan skok rejtinga i postao jedna od najuticajnijih serija sezone. Ovog puta, Yali Capkini se pridružio serijama koja su nastavile svojim putem postigavši veoma dobre rezultate gledanosti kao što su Kurulus Osman, Gonul Dagi, Teskilat i Ben Bu Cihana Sigmazam.

Kao rezultat ove visoke gledanosti, serije Iyilik / Dobrota i Kasaba Doktoru / Gradski doktor brzo su izgubile gledaoce. U novim epizodama emitovanim u petak, 7. oktobra, ovaj pad je postao veoma jasan. Serija Iyilik, koja je ranije imala veoma dobre ocene u total kategoriji rejtinga i bila je iznad proseka, izgubila je značajan deo gledalaca. Serija je sa 13. epizodom pala na deveto mesto u total kategoriji. Za seriju Doborta, koja je tek dvadeset prva u AB i petnaesta u ABC1 kategoriji, ovi rezultati znače katastrofu.

Ista je situacija i kod serije Kasaba Doktoru / Gradski Doktor, koja se emituje na ekranu TRT1 i čija je 19. epizoda iza nas. Stvari su se okrenule naglavačke za seriju TRT1, koja je ponovo doživela ozbiljan gubitak gledalaca.

NOVO - Odložena serija Aile | Porodica

By: TV Exposed