Odložena serija Aile | Porodica

Turske televizijske serije se redjaju jedna za drugom. Zbog toga nekad dolazi i do problema sa kompletiranjem glumačkog kadra.

Odložena serija Aile | Porodica

Foto Credits: Haberler

Jedna od novih serija koja je bila poprilično ambiciozna od samog starta je i Aile | Porodica. Ovaj projekat je na neki način predstavljao rimejk veoma popularne američke serije Sopranovi. Turska verzija je serija koju priprema kompanija Ay Yapim za televizijski kanal Show TV. Izbor glavnih glumaca je zadovoljio mnoge. Glavni muški glumac ovog projekta je Ibrahim Celikkol. Jednu od glavnih ženskih uloga u seriji će tumačiti Ozge Ozprincci. Pored njih u seriji će glumiti Canan Erguder, Emel Goksu, Yusra Geyik, Muharrem Turkseven. Uz njih u novoj seriji Aile će se pojaviti Nizam Namidar, Umutcan Utebay i drugi.

I dalje traje potraga za glumicom koja će tumačiti važan lik koji se u radnji ove nove turske serije zove Devin. Uloge su ponuđene Serenay Sarikayi i Farah Zeynep Abdullah, ali za sada nema pomaka u tim pregovorima.

Zbog toga i zbog nekompletiranja glumačke ekipe u seriji Aile | Porodica, rad na njoj je odložen. Kako prenose turski mediji serija nije u potpunosti otkazana, ali je sve odloženo do daljeg. Ostaje da se vidi kako će se sve to rešiti i kada će započeti rad na ovom projektu.

Podsećamo, slična situacija je bila u seriji Yargi / Presuda, pa je na kraju projekat ispao veliki hit…

NOVO - Koliko može nova turska serija Darmaduman?!

By: TV Exposed