Koliko može nova turska serija Darmaduman?!

Jedna od turskih TV serija koja će se sastati sa publikom u novoj sezoni na ekranu Fox TV biće i produkcija pod nazivom Darmaduman.

Koliko može nova turska serija Darmaduman?!

Foto Credits: IMDB

Darmaduman, adaptacija popularne američke serije Beverli Hils, ranije nazvana Gelecek Uzun Surer / Budućnost traje dugo, dolazi sa veoma efektnom glumačkom postavom. Mladi glumci serije birani su među najpopularnijim imenima prošlog perioda. Okupljanje Merta Yazicioglua, Hafsanur Sancaktutan, Aslihan Malbore i Aytaca Sasmaza je veoma važan uspeh u samom startu. Veliki uspeh očekuje se od serije u kojoj glume četiri tako uticajna glumca.

Američka TV serija Beverli Hils postala je legenda. Možemo reći da je i turska adaptacija ove serije, koja je poznata kao omladinska produkcija i svi se nadaju veoma uspešna, prilično ambiciozna. Glumačka ekipa takođe podržava ovu tvrdnju. Ne samo da ćemo gledati četiri sjajna mlada glumca u seriji Darmaduman, već su se u seriji upoznala i iskusna imena kao što su Necip Memili, Nur Fettahoglu, Meral Cetinkaya i Metin Coskun, koji su dali veliku vrednost projektima u kojima su učestvovali.

Dok novi projekat Darmaduman privlači pažnju ovom snažnom glumačkom postavom, snimanja u različitim delovima Istanbula takođe će otkriti vizuelno bogatstvo. Serija treba da bude uspešna u novoj sezoni i da može da se takmiči sa jakim protivnicima tako što će dobiti veoma dobre ocene.

S obzirom na nesreću Fox TV-a sa serijama poslednjih godina, mnogi gledaoci su uznemireni i neizbežno se sete mogućnosti da će serija Darmaduman takođe biti poražena u gledanosti. Razlog za to je i što Fox TV nema mnogo strpljenja za serije i vrlo brzo pravi finala projekata. Najnoviji primer za to je serija Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar koja je svoje finale zbog niskog rejtinga imala već u epizodi 6…

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Akin Akinozu i serija Tuzak će doneti uzbudljivu priču?!

By: TV Exposed