Sumeyye Aydogan, Caner Topcu i serija Donence privlače sve više pažnje

Na fotografijama sa seta nove turske TV serije Donence pojavili su Sumeyye Aydogan i Caner Topcu.

Sumeyye Aydogan, Caner Topcu i serija Donence privlače sve više pažnje

Foto Credits: Haberler

O ova dva mlada imena nove TV serije koju ćemo gledati tokom leta će se mnogo pričati.

Nikoga neće iznenaditi ako ovaj par u narednim mesecima postane novi omiljeni TV serijski par iz sveta turskih serija na društvenim mrežama. U letnjem periodu pažnju će privući TV serije, a projekat Donence je za sada jedan od najambicioznijih.

Nova serija Kanala D pod nazivom Donence, koja će biti prikazana u letnjoj sezoni, odbrojava dane za izlazak pred publiku.

Zabavni trenuci Sumeyye Aydogan i Canera Topcua, vodećih glumaca ove nove TV serije, u kojoj je snimanje nastavljeno punom parom, odrazili su se u objektivima.

Projekat Donence, u kojem će Sumeyye Aydogan oživeti lik Gece i Caner Topcu lik Ozgura, impresioniraće jedinstvenom prirodom Izmir Foče kao i svojom pričom.

Dobar glumački kadar

Dok Kerem Cakiroglu sedi u rediteljskoj fotelji ove nove TV serije, koju proizvodi Kanal D Productions, Nuray Uslu piše priču, odnosno scenario projekta.

Glumačka ekipa dugo očekivane serije uključuje uspešna imena kao što su Didem Inselel, Emre Kinay, Ulku Hilal Ciftci, Ogun Kaptanoglu, Can Kiziltug, Alara Bozbey, Doga Karakas, Atakan Hosgoren, Can Kiziltug , Mesut Yilmaz i Edanur Gulbudak.

Sa svojom emotivnom pričom, dugo očekivani projekat Donence će uskoro biti na Kanalu D. Vrlo brzo će biti otkriven i datum premijere ove nove turske serije.

View this post on Instagram

A post shared by Dönence (@donencedizi)

NOVO - Pelin Akil dobija pohvale zbog novog projekta

By: TV Exposed