Pelin Akil dobija pohvale zbog novog projekta

Pelin Akil, koja se vratila na set sa ATV serijom Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, ne izmiče pažnji uspešnom igrom u liku Firuze.

Pelin Akil dobija pohvale zbog novog projekta

Foto Credits: Internet Haber

Glumica, koja je udata za Anila Altana i ima blizance, zakoračila je u potpuno novu eru u svojoj karijeri.

Pored intenzivnog rada u seriji,  glumica je dobila aplauze za svoj nastup u brodvejskom istanbulskom mjuziklu. Tim, koji je dobio veoma pozitivne komentare nakon prikazivanja istanbulskog mjuzikla, zadovoljan je razvojem događaja.

Pelin Akil je rekla da je dobila veoma dobru interpretaciju i da je publika zahtevala da se mjuzikl ponovo održi. Akil je izjavila:

„Prošlo je veoma dobro. Dobili smo veoma dobre komentare. Tu je publika koja čeka igramo ponovo što pre. Imamo dosta gledalaca koji dolaze i gledaju i govore jedni drugima svoje lepe komentare. Veoma sam srećna zbog toga“.

Rad i na TV seriji i na mjuziklu

Pelin Akil,  koja je prvi put u seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz (EDHO) delila isti set sa Oktayem Kaynarcom, nastavlja da se pojavljuje pred kamerama sa svojim partnerom u seriji Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet.

Akil, koju smo prošle sezone gledali i sa likom Izabel u seriji Barbaroslar Mačevi Mediterana, nastaviće da se pojavljuje i na TV serijama i na muzičkim pozornicama.

NOVO - Hazal Subasi u novoj TV seriji Dilektasi

By: TV Exposed