Dobro raspoloženje na snimanju serije Bir Derdim Var / Imam problem

Objavljene su slike iza scene sa snimanja postera za TV seriju Bir Derdim Var / Imam problem.

Dobro raspoloženje na snimanju serije Bir Derdim Var / Imam problem

Foto Credits: Haberler

Potrebno je istaći da je ekipa serije prezadovoljna putovanjem na koje je krenula da predstavi snažnu priču i da je bilo mnogo lepih trenutaka tokom snimanja.

Nova serija Bir Derdim Var / Imam problem, koju potpisuje AyNA Yapim, koja će se emitovati na Kanalu D i u kojoj glume Birce Akalay i Mert Firat, počinje vrlo brzo.

Objavljen je bekstejdž video sa nedavnog snimanja postera za seriju, koji će svojom drugačijom pričom držati publiku prikovanu za ekran.

Dok su posterski snimci serije, koja je već dugo očekivana i svojom glumačkom ekipom i svojom izuzetnom pričom, okupila ekipu serije, primećeno je i da su glumci uzbuđeni.

Dobra glumačka ekipa

Glumačka ekipa serije Bir Derdim Var / Imam problem uključuje iskusna imena kao što su Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Basak Gumulcinelioglu, Erdem Senocak, Idil Sivritepe, Sami Aksu, Sennur Nogaylar i Muhammet Uzuner.

Tu su i mlada imena kao što su Eylul Ersoz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Ger i Efe Poylu.

Dok je harmonija čitave ekipe u snimanju postera privukla pažnju, u objavljenom bekstejdž snimku, Birce Akalay i Mert Firat daju naznake o likovima Nilufer i Omer koje igraju.

Serija, čiji je muzički supervizor Mor ve Otesi, privlači pažnju kako svojom muzikom, tako i temom. Bir Derdim Var uskoro počinje na Kanalu D!

NOVO - Serija Teskilat / Organizacija je dobro otpočela novu sezonu

By: TV Exposed