Feyza Civelek o snimanju serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Jedna od produkcija koja je ostavila trag u prošloj sezoni bila je serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice.

Feyza Civelek o snimanju serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: Haberler

Serija, koja se petkom uveče sastajala sa publikom na ekranima Show TV-a, stvorila je veliku bazu obožavalaca. Priča serije, koja govori o susretu konzervativne i sekularne porodice kroz brak njihove dece, naišla je na veliki društveni odjek.

Transformacija kulturne situacije koja pogađa tako veliku publiku u Turskoj u TV seriji ostavila je traga u sezoni kao uspešan projekat.

Serija Kizilcik Serbeti bila je veoma popularna produkcija, koja je jedno vreme imala dvocifrenu gledanost, sa prvim mestom u rejtingu. Takođe treba napomenuti da su neke scene serije izazvale velike kontroverze i da su kažnjene od strane Vrhovnog saveta Radio-televizije.

Nilay se istakla i na društvenim mrežama

Feyza Civelek je bila jedna od istaknutih glumica u seriji. Civelek, koja igra lik po imenu Nilay i ovom ulogom se ističe na društvenim mrežama, rekla je da sve na snimanju serije nije prošlo tako savršeno kako je publika mislila.

Gošća Onedioovog Youtube programa, glumica, ocenila je koliko su istinite izjave mnogih poznatih imena iz branše: „Veoma smo se zabavili dok smo snimali seriju.“.

Radovi se odvijaju na setovima TV serije šest dana u nedelji, a procesi snimanja se odvijaju do 15 sati dnevno. Dakle, kakva je situacija na snimanju serije Kizilcik Serbeti?

Feyza Civelek je na tu temu rekla: „Ponekad smo veoma umorni, ponekad ogovaramo,” i rekla da sve na setu nije funkcionisalo savršeno kako je izgledalo spolja.

NOVO - Eylul Tumbar je veoma ambiciozna glumica!

By: TV Exposed