Mujde Zeynep Akdeniz o razlozima uspeha serije Gonul Dagi

Projekat Gonul Dagi, koji je 4 sezone zenica oka gledalaca TRT 1 i svake nedelje obara rekorde gledanosti, privlači pažnju svojom glavnom glumačkom ekipom, kao i impresivnim scenarijem koji predstavlja iskrene i stvarne delove.

Mujde Zeynep Akdeniz o razlozima uspeha serije Gonul Dagi

Foto Credits: Internet Haber

Mujde Zeynep Akdeniz, koja u seriji igra lik supruge gradonačelnika Munira Kamurana, takođe je veoma cenjena svojim uspešnim nastupom.

Navodeći da je veoma srećna što je dobila ponudu da učestvuje u seriji, Mujde Zeynep Akdeniz je izrazila svoja osećanja sledećim rečima:

„Bila sam veoma srećna i uzbuđena od prvog trenutka kada sam dobila vest da sam uključena u tako uspešnu i iskrenu seriju, koja se sa velikim zadovoljstvom gleda već 4 sezone. Znala sam da je Gonul Dagi gledan veoma rado, ali kada sam videla deljenje i sreću svog kruga, porodice i prijatelja u vezi sa mojim učešćem u seriji, videla sam tome mnogo bliže. Svaki posao ima svoje poteškoće i prednosti... Verujem u pozitivnu perspektivu i pozitivnu energiju... Snimanja su mi svakim danom sve prijatnija uz iskrenost i profesionalizam naših nastavnika, našeg tima i mojih kolega glumaca. Mogu reći da je to set u koji se uklapa ceo sistem i ja osećam njegove prednosti. Srećna sam…".

Podrška lokalnog stanovništva

Serija Gonul Dagi je produkcija koja deli primere iz života naroda Anatolije.

Ekipa serije nastavlja da radi u veoma srećnom porodičnom okruženju. Snimanja u okrugu Sivrihisar u Eskišehiru dobijaju veliku podršku lokalnog stanovništva.

Ljubavna priča serije Gonul Dagi, koja je imala veoma dobru gledanost već 4 sezone i prva je subotom uveče, duboko je impresionirala publiku.

NOVO - Musa Uzunlar napustio seriju Aile | Porodica

By: TV Exposed