Alp Navruz radi sjajan posao u seriji Yurek Cikmazi

Alp Navruz je do sada vodio veoma uspešan proces u izboru TV serija u kojima je glumio.

Alp Navruz radi sjajan posao u seriji Yurek Cikmazi

Foto Credits: DiziCentral

Projekti u kojima glumac učestvuje su dugotrajni i mnogo se govori o dubini priče. Takav projekat je i serija Yurek Cikmazi / Slomljeno srce, koja se emitovala na TRT1 u utorak uveče.

Serija, koja je jedno vreme dobijala veoma dobru gledanost, u poslednjih nekoliko meseci doživela je ozbiljan gubitak gledanosti, što se primećuje i smanjenjem rejtinga.

Dok Alp Navruz još jednom osvaja srca likom Halila kojeg igra, on sebe vidi kao srećnu osobu u izboru TV serije. Međutim, njegova sreća je zapravo rezultat kriterijuma koje je postavio pri izboru projekta.

Glumac je na tu temu rekao: „Malo pregledam, moj prioritet je scenario. Zatim tu je lik koji igram, pa opšti ambijent i osoblje. Srećom, mogu da se snađem po ovom pitanju, zbog toga sam srećan“ i objasnio je kako je zauzeo stav pri izboru projekta.

Letnja sezona i serija Aile uticale na rejting serije Yurek Cikmazi

Došla je letnja sezona i gledanost serijala pada, a smanjenje interesovanja za seriju Yurek Cikmazi glumac pripisuje ovoj situaciji. U stvari, treba reći da je serija Show TV-a pod nazivom Aile / Porodica odigrala važnu ulogu u smanjenju interesovanja za seriju Slomljeno srce na takmičenju u utorak.

Na to je skrenuo pažnju i Alp Navruz, koji je davao izjave po povratku u Istanbul nakon posete Maroku. Glumac je naveo da su počeli različiti radovi, a upotrebio je izraz da je gledanost generalno opala u letnjem periodu.

Bez obzira na to, Alp je još jednom dokazao ogroman glumački kvalitet i u ovom novom projektu i radi sjajan posao.

View this post on Instagram

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz)

NOVO - Hande Ercel se vratila da ostvari staru želju!

By: TV Exposed