Hande Ercel se vratila da ostvari staru želju!

Poznata glumica Hande Ercel ponovo je očarala svoje fanove svojim slikama iz Kana. Glumica je u svojim izjavama dala i važne detalje o sebi.

Hande Ercel se vratila da ostvari staru želju!

Foto Credits: DiziCentral

Hande Ercel je u intervjuu koji je dala rekla da je prvi put bila u Kanu na poziv jednog brenda.

Objašnjavajući da je Strelac u horkoskopu i da voli da putuje, glumica je rekla:

„Putovanje je jednako meni. Postoji takva istina. To mi je veoma važno, jer promena je najvažnija stvar u mom životu. Trudim se da promenim sve.“.

Izrazivši da voli da putuje i da se hrani, Hande Ercel je teško izabrala grad koji ju je najviše impresionirao. Objašnjavajući da je Pariz divan a u Francuskoj postoje različiti lepi gradovi koje nije mogla sve ni da poseti, glumica je naglasila i da svako mesto u koje je otišla ima različite karakteristike i da nije želela da ih razdvaja.

Glumica, koja sebe definiše kao letnju osobu, objasnila je da ne voli da joj bude hladno. Ercel, koja je napustila fakultet nakon što je počela da radi dok je studirala na Odseku za tradicionalnu tursku umetnost Univerziteta primenjenih umetnosti Mimar Sinan, odlučila je da se vrati u školu posle desetogodišnje pauze.

Želja za diplomiranjem presudila

Opisujući ovo kao nedostatak, Hande Ercel je u svojoj izjavi rekla:

„Davno sam morala da napustim školu. Pošto sam radila, bilo je problema sa kontinuitetom. Prošlo je 10 godina. Rekla sam sebi - Želim da diplomiram. Jer kada sam upisala Univerzitet Mimar Sinan, imala sam velike snove. Većina mojih snova se ostvarila, ali diplomirati na Mimar Sinan je nešto drugo. Osećala sam taj nedostatak.”.

Objašnjavajući da je položila prvi mandat na univerzitetu i započela drugi, Hande Ercel je rekla da je, godinama kasnije, kada se vratila u školu, iskusila prednosti priznanja.

NOVO - Miray Akay korača sigrnim koracima u karijeri

By: TV Exposed