Pinar Deniz već snima seriju Avci / Lovac!

Završena je prva sezona TV serije Yargi za Pinar Deniz, koja je u ovom projektu tumačila jednu od glavnih uloga. Dok se ekipa razišla nakon što je snimanje serije završeno i mnogi su otišli ​​na odmor, Deniz je na drugom zadatku.

Pinar Deniz već snima seriju Avci / Lovac!

Foto Credits: Screenshot/ Instagram @pinarrdenizzz (Pinar Deniz)

Pinar Deniz ćemo gledati na digitalnoj platformi Disney Plus. Ova veoma talentovana glumica je počela da radi na novoj seriji, koja je ranije bila poznata kao Zvezda, ali je kasnije promenjen naziv u Avci / Lovac.

Glumica je dospela u centar pažnje svojom dekoltiranom odećom u crnoj boji na promociji Disney Plusa. Pinar je izjavila da nije tačno da će otići na odmor i da je trenutno na snimanju za svoju novu seriju.

Pinar je tim povodom rekla: „Imam projekat, veoma sam uzbuđena. Mislim da je Disney Plus zaista odlična stvar za Tursku. Postoje različite platforme i biće ispričane različite priče, tako da sam veoma srećna.”.

Na pitanje o njenom novom projektu, Deniz je rekla: „Čim je snimanje serije Yargi završeno, ušla sam u pripreme za projekat Avci i trenutno sam na snimanju. Sada dolazim sa seta.”.

Ovim rečima je i Pinar Deniz najavila da je počeo rad za seriju Avci / Lovac. Glumica, koja u ovom projektu igra glavnu ulogu sa Urazom Kaygilarogluom u priči, pojaviće se kao serijski ubica koji lovi ljude koji se smatraju štetnim za društvo.

Ovaj lik serijskog ubice po imenu Yasemin usmrćuje ljude koji nanose štetu ženama, deci i životinjama, ali ona je u poziciji nekoga ko se u svom normalnom životu smatra sasvim drugačijom ličnošću...

View this post on Instagram

A post shared by Pinar Deniz (@pinarrdenizzz)

NOVO - Oproštaj od serije Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova

By: TV Exposed