Afra Saracoglu u novoj TV seriji Antepli

Turska glumica Afra Saracoglu jedna je od onih koje privlače dosta pažnje. Mlada glumica je veoma talentovana i svoj glumački kvalitet dokazuje iz projekta u projekat.

Afra Saracoglu u novoj TV seriji Antepli

Foto Credits: DiziCentral

Afra Saracoglu i zvanično ima novu seriju. Tačnije, glumica je potpisala ugovor sa kompanijom OGM Pictures za njihovu novu seriju pod nazivom Antepli. Afra će u ovom projektu tumačiti glavnu žensku ulogu, a poznato je i to da će serija biti emitovana na kanalu Star TV. Za sada nema informacija o tome ko bi mogao da bude njen partner u ovoj novoj turskoj TV seriji. Kasting je još uvek u toku.

Radnja ove nvoe serije će se vrteti oko porodice glavnog ženskog lika koji će tumačiti Saracoglu, a snimanje će započeti u Antepu. Nakon uvodnih scena, ceo set će biti izmešten u Istanbul.

Afra Saracoglu je dugo i detaljno razmatrala ponuđene uloge i donela tešku, svi se nadaju i dobru odluku. Glumici je ponuđeno da glumi u velikom broju novih projekata. Među njima se ističu serije Hakime Hanim, Gizli Kalsin, Intibah, Cirkin, Gun Isigim, kao i serije kanala TRT 1 Kara Tahta i Balkan Ninnisi. Glumica je veliki broj ovih ponuda odbila i zbog rada u pozorištu.

Sada ćemo je gledati u novoj televizijskoj seriji o kojoj ćemo u narednom periodu imati znatno više informacija.

NOVO - Turska serija Adi Sevgi - Sve veći problem sa interesovanjem gledaca

By: Milt-TV Exposed