Ne baš sjajan start serije Bir Derdim Var | Imam problem

Sinoć je bila premijera još jedne nove turske serije. U pitanju je projekat pod nazivom Bir Derdim Var | Imam problem.

Ne baš sjajan start serije Bir Derdim Var | Imam problem

Foto Credits: IMDB

Serija Bir Derdim Var | Imam problem se emituje na Kanalu D, u produkciji kompanije AyNa Yapim. Prva epizoda ovog projekta, emitovana sinoć ostvarila je ne baš sjajan rejting.

U total kategoriji brojka je iznosila 2.57 što je donelo tek 13. poziciju ovoj epizodi. U AB grupi rejtinga 2.61, dok je rezultat koji je prva epizoda serije Bir Derdim Var ostvarila u ABC1 grupi rejtinga bio 2.73. Za početak, očekivale su se bolje brojke, s obzirom na glumačku ekipu i priču u seriji.

Naravno, rano je za svodjenje utisaka ali neke prve impresije su da je očekivana veća gledanost, ali da je prikazana kvalitetna radnja.

Zanimljiva priča

Reč je o seriji o psihologici i tužiocu, koji su u centru pažnje, a serija priča priču o mladim ljudima koji su na rehabilitaciji pod nadzorom iskusne psihologice. Radnja istražuje i sukob između likova doktorke Nilufer, koju igra sjajna Birce Akalay, koja je posvećena lečenju rana mladih ljudi, i tužioca Omera, koga glumi Mert Firat, koji je posvećen poštovanju zakona i želi da ga uvek strogo sprovodi.

Serija Bir Derdim Var | Imam problem ispituje osetljiv svet tinejdžera i poziva nas da se suočimo sa svim teškim i gorućim problemima. Serija će srušiti ogroman zid tišine.

Ostali glumci u kvalitetnoj glumačkoj ekipi projekta Bir Derdim Var | Imam problem, koji predstavlja adaptaciju italijanske serije pod nazivom Oltre La Soglia | Na ivici, su sledeći: Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Sami Aksu, Erdem Senocak, Basak Gumulcinelioglu, Idil Sivritepe, Ava Yaman, Senur Nogaylar, Eylul Ersoz, Ata Artman, Esila Umut, Ataberk Polu, Ezye Efi i drugi.

Poznato je i to da će u svakoj epizodi biti gostujućih glumaca.

NOVO - Serija Omer ima vernu publiku

By: TV Exposed