Halit Ergenc i Cagatay Ulusoy viđeni zajedno – o čemu su razgovarali?!

Turski novinari su konačno ugledali Cagataya Ulusoya koji se prethodnih nekoliko meseci nije pojavljivao pred njima. Ulusoy je imao i zanimljivo društvo.

Halit Ergenc i Cagatay Ulusoy viđeni zajedno – o čemu su razgovarali?!

Foto Credits: Dizilah

Cagatay Ulusoy i Halit Ergenc su viđeni zajedno. To je odmah pokrenulo mnoga pitanja. Novinari su bili ubeđeni da je njihov susret poslovne prirode, odnosno da je u pitanju saradnja na nekom zajedničkom projektu. Odgovor na to i druga pitanja su potražili od Halita i Cagataya.

Ipak, glumci su demantovali da je to u pitanju, odnosno da je reč o poslovnom sastanku vezanom za neku seriju ili film. Sastanak je bio prijateljske prirode. Halit je bio u društvu supruge Berguzar, a Cagatay sa Duygu. Kada su Ulusoya upitali o budućim projektima, glumac nije želeo da govori. Ušao je u automobil i brzo napustio njihovo društvo.

Nakon toga, Halit Ergenc je pristao da da kratak intervju. Ergenc je najviše govorio o svom kolegi Cagatayu. Istakao je da ga veoma ceni i poštuje. Zbog toga su ga veoma pogodili natpisi o zaradi mlađeg kolege. Halit smatra da je sramotno to da se ističe visoka zarada bez prethodne provere i zvaničnih informacija i da je sve to predstavljeno na jedan veoma loš način. Kada su ga novinari upitali za komentar o zaradi od čak 450 000 TL po epizodi koliko će Ulusoy dobiti u novoj seriji, Ergenc je uzvratio kontra pitanjem. On je upitao novinare a šta očekuju od njega da kaže.

Nakon toga nastala je neprijatna tišina...

NOVO - Bora Cengiz u seriji Kalp Yarasi / Rana na srcu

 By: Milt-TV Exposed