Gun Isigim / Moje sunce je naiščekivanija turska serija ovog leta!

Kerem Bursin se sprema da se posle duže pauze vrati na ekrane sa TV serijom. Glumca, koji je poslednji put bio na televiziji u romantičnoj humorističnoj seriji pod nazivom Sen Cal Kapimıi, fanovi su neko vreme željno iščekivali.

Gun Isigim / Moje sunce je naiščekivanija turska serija ovog leta!

Foto Credits: Haberler

Činjenica da je Kerem Bursin glavni glumac u novoj TV seriji pod nazivom Gun Isigim / Moje sunce, koja će početi da se emituje na leto, izazvala je veliko uzbuđenje u brojnoj bazi obožavalaca.

Popularni glumac, koji ima mnogo pratilaca ne samo u Turskoj već i u inostranstvu, ponovo će se sresti sa kamerama i otvoriti novu stranicu u karijeri. Partnerka Kerema Bursina u novoj TV seriji Gun Isigim je određena. U pitanju je Hafsanur Sancaktutan.

Obožavaoci njih dvoje već su počeli da dele svoje lajkove na društvenim mrežama. Činjenica da oba mlada glumca imaju veliki broj obožavatelja osigurava da se o TV seriji Gun Isigim / Moja sunce, priča na društvenim mrežama.

Prve fotografije Kerema i Hafsanur

Budućnost Kerema Bursina i Hafsanur Sancaktutan, verovatno i vodećeg para u TV serijama u letnjem periodu, možemo razumeti uz rastući talas interakcije na društvenim medijima. Duo se upoznao pre novog projekta i objavljene su njihove prve fotografije.

Kerem Bursin je na ovu temu rekao: „Zabavljaćemo se, biće sjajno. Biće i to dobar posao, scenario je ukorenjen u nama. Biće nešto drugačije, uzbuđeni smo.“.

Hafsanur Sancaktutan je izjavila: „Slažem se sa Keremom“, i dodala da će početi da rade na setu sledeće nedelje. Sancaktutan je poslednji put viđena na televizijskom ekranu u TV seriji Darmaduman. Nasmejana lica dvoje mladih glumaca koji su se prvi put sreli na poziv Ay Yapima i činjenica da su se dobro slagali pred kamerama takođe će povećati interesovanje obožavalaca za TV seriju Gun Isigim pre emitovanja projekta.

NOVO - Raste neizvesnost pred finale sezone serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed