Završeno snimanje nove serije Cana Yamana

Turski glumac Can Yaman završio je snimanje njegove nove serije u Italiji. Reč je o TV seriji pod nazivom Viola come il mare | Purpurna kao more.

Završeno snimanje nove serije Cana Yamana

Foto Credits: IMDB

Can Yaman će u narednom periodu raditi na nekoliko projekata. Među njima je i serija El Turco, koja će biti snimljena u Turskoj i emitovana na Disney Plus digitalnoj platformi. Druga je serija Sandokan, čije će snimanje najverovatnije početi krajem ove godine. Kada je reč o seriji Viola come il mare | Purpurna kao more, premijera projekta se očekuje narednog meseca. Tačan datum još uvek nije objavljen.

Glavnu ulogu u novoj seriji će tumačiti Francesca Chillemi, prelepa dama koja je bila i Miss Italije.

Radnja serije Viola come il mare | Purpurna kao more  će pratiti njen lik, devojku koja boluje od sinestezije. Rodom je Sicilijanka, ali je studirala i radila u inostranstvu. Sticajem različitih okolnosti će morati da se vrati u rodni grad Palermo i traži oca kojeg nikada nije ni upoznala. Tada će otkriti tajnu o svojoj prošlosti koja ima veze sa pravim razlogom njenog povratka u rodni grad. Ubrzo nakon toga će početi da saradjuje sa policijskim inspektorom Franceskom Demirom kog u radnji ove serije tumači turski glumac Can Yaman. Tu radnja ove nove italijanske serije dobija pravi zaplet.

Prema prvih informacijama, serija će se sastojati od šest epizoda, a biće emitovana na italijanskom TV kanalu Canale 5. Za produkciju je zadužena kompanija Lux Vide.

NOVO - Alp Navruz – popularnost u porastu

By: Milt-TV Exposed