Gala premijera turske serije Barbaroslar Akdenizin Kilici | Barbarosa Mač Mediterana

Turski mediji izveštavaju o gala premijeri TV serije Barbaroslar Akdenizin Kilici | Barbarosa Mač Mediterana. U pitanju je serija oko koje je sve, pa i ova premijera na zaista visokom nivou, tvrde mediji.

Gala premijera turske serije Barbaroslar Akdenizin Kilici | Barbarosa Mač Mediterana

Foto Credits: Haberler

Novinari citiraju i prvog čoveka kanala TRT1 na kom se serija emituje. Sahid Sobaci je rekao da njegov kanal preferira da radi projekte koji će zainteresovati širi krug publike. To je nešto što je veoma teško na privatnim TV kanalima, tvrdi Sobaci.

Serija Barbaroslar Akdenizin Kilici | Barbarosa Mač Mediterana je prva serija pomorskog tipa u istoriji turskih televizijskih serija, nastavio je izlaganje CEO kanala TRT1. Interes širih narodnih masa je da se Turska prikaže kao pomorska sila i to je posebno važno u vezi otkrivanja polja prirodnog naftnog gasa u Crnom moru i političkih sukoba na Mediteranu i Egejskom moru. Serijs podseća građane Turske na važnost koncepta "Plave domovine", odnosno važnost uticaja na moru i okeanu. Čelni ljudi ovog televizijskog kanala se nadaju da će serija podići svest građana po tom pitanju.

Gledaoci možda neće toliko duboko razmišljati o tim temama, ali sudeći po prvoj epizodi, radnja serije i glumački kadar su se zaista mnogima dopali. Da li će sve to ispratiti i rejting ostaje da vidimo. Podsećamo, serija Barbaroslar Akdenizin Kilici | Barbarosa Mač Mediterana je najavljena kao projekat sa najvećim budžetom u istoriji turskih TV serija.

NOVO - Serija Yargi | Presuda oduševila mnoge, ali šta je sa rejtingom?!

 By: Milt-TV Exposed