Zašto Onur Buyuktopcu više ne glumi u TV serijama?

Onur Buiuktopcu, koji već mesec dana boravi na godišnjem odmoru u Alacati, dao je izjavu časopisu Posta, navodeći da mu je lepo: “Živim daleko od gomile, u okviru pravila pandemije.” Glumac je pružio važne informacije zašto nije prihvatio ponude za seriju, takođe je izrazio koliko je bio selektivan. Onur Buyuktopcu nije neko ko će prihvatiti ...

Zašto Onur Buyuktopcu više ne glumi u TV serijama?

Onur Buiuktopcu, koji već mesec dana boravi na godišnjem odmoru u Alacati, dao je izjavu časopisu Posta, navodeći da mu je lepo: "Živim daleko od gomile, u okviru pravila pandemije."

Glumac je pružio važne informacije zašto nije prihvatio ponude za seriju, takođe je izrazio koliko je bio selektivan. Onur Buyuktopcu nije neko ko će prihvatiti svaku seriju. Ima neke kriterijume.

 „Hit filmovi i drame nisu moj stil. Nemam posla sa takvim projektima. Volim da budem u projektima koji ljude nasmeju i zabavljaju,“

Ovim rečima poznati glumac otkrio je zašto  već 3 godine nakon serije Kiralik Ask nije učestvovao u TV serijama. Onur Buyuktopcu čeka projekat koji odgovara njegovoj viziji i ako se to dogodi, može se vratiti u seriju. Navodeći da je imao mnogo ponuda, izjavio je da su sve otkazane zbog pandemije.

„Postoji nekoliko projektnih sastanaka; Vraćam se u Istanbul zbog njih ", rekao je.

By: TV Exposed