Par iz serije Seversin već privlači dosta pažnje

Veliku pažnju privukle su fotografije Ilayde Alisan i Buraka Yoruka, glavnog para nove turske televizijske serije Seversin, koja se očekuje u junu na ekranu Kanala D. Dvojac na svaki način odražava da mogu biti omiljeni serijski TV par u letnjem periodu.

Par iz serije Seversin već privlači dosta pažnje

Foto Credits: Internet Haber

Ilayda Alisan i Burak Yoruke, koje njihovi fanovi jedni drugima pripisuju na društvenim mrežama, uskoro će izaći pred milione sa novom serijom Seversin. Već prvi postovi sa seta bili su dovoljni da mnogi primete i kažu koliko su dobar par i koliko jedno drugom pristaju.

Ekipa već neko vreme snima romantičnu humorističku seriju Seversin, za koju se očekuje da će privući veliku pažnju u letnjem periodu. Dok su Baris Erdogan i Ilker Arslan napisali scenario serije, koju je i Kanal D pripremio sa velikim očekivanjima, Serdar Gezelekli sedi u rediteljskoj fotelji.

Nova TV serija Seversin, koji će na ekrane doneti ljubavnu priču romantičnog princa, glumca Tolge Tune ( kog tumači Burak Yoruk) i prelepe Asye ( Ilayda Alisan), ispuniće očekivanja onih koji traže zabavnu romantičnu komediju.

U glumačkoj ekipi ove nove TV serije su i imena kao što su Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Tasci, Ozan Daggez, Halil Ibrahim Kurum, Ilkin Tufekci, Ergul Miray Sahin, Hazal Benli, Atakan Yilmaz, Yigit Dikmen i drugi.

NOVO - Turska serija Aziz - večeras oproštaj od važnog lika

By: Milt-TV Exposed