Turska serija Aziz - večeras oproštaj od važnog lika

Razdvajanje, koje se očekivalo u 25. epizodi serije Aziz, desiće se ranije. Damla Sonmez se oprostila od kolega. Glumica, koja je od početka serije u glavnoj ulozi sa likom Dilrube, više neće biti u priči.

Turska serija Aziz - večeras oproštaj od važnog lika

Foto Credits: Haberler

Damlu Sonmez, koja oživljava lik Dilrube, gledaćemo poslednji put u 23. novoj epizodi TV serije Aziz, koja će biti prikazana večeras. Odlazak glumice već se desio u bekstejdžu. Međutim, očekivalo se da će do ovog razdvajanja doći u 25. epizodi.

Obožavaoci Damle Sonmez su takođe koristili izraze u svojim objavama na društvenim mrežama da su srećni zbog ovog razdvajanja jer su mislili da lik Damli Sonmez ništa ne doprinosi.

Deljene su fotografije sa poslednjeg dana Sonmez na snimanju serije Aziz . Glumica se oprostila od kolega sa kojima je saradjivala na ovom projektu.

Turska glumica, koja je napustila seriju u 23. epizodi, fotografisala se za uspomenu sa rediteljem Recaijem Karagozom i njenim partnerom Muratom Guvenom Akpinarom poslednjeg dana snimanja. Dok su se emotivni trenuci na setu odrazili na fotografijama, ovi zajednički okviri privukli su pažnju i na društvenim mrežama.

Serija Aziz će se i dalje sastajati sa publikom svakog petka uveče u 20:00 na Show TV-u sa svojim scenarijem koji oduzima dah i visokim nivoom uzbuđenja.

NOVO - Kraj ljubavi Ilgaza i Ceylin?!

By: Milt-TV Exposed