Salih Bademci ispunio dečački san!

Turski glumac Salih Bademci spada u grupu onih veoma talentovanih ali i glumaca koji su već u nekoliko navrata potvrdili svoj kvalitet. Salih iza sebe ima nekoliko sjajnih uloga.

Salih Bademci ispunio dečački san!

Foto Credits: Dizilah

Salih Bademci je ispunio dečački san! Tako glase naslovi velikog broja medija u Turskoj. Kako se ispostavilo, ovaj sjajni glumac je još kao dete sanjao da glumi zajedno sa Demet Akbag. Ta njegova velika želja se napokon ostvaruje. Salih će glumiti sa poznatom glumicom u novoj predstavi Aydinlik Evler.

Tu nije kraj lepim vestima kada je u pitanju ovaj turski glumac.

Kada je reč o novim serijama, Bademci se priključio glumačkom kadru Netflixovog projekta Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo. On će u radnji ovog projekta glumiti Dimitrija, a glavne uloge u seriji će tumačiti Cagatay Ulusoy i Esra Bilgic. Reč je o veoma ambicioznom projektu i biće snimljeno tri ili čak četiri sezone ove nove turske serije.

U pitanju je njegova devetnaesta uloga u dosadašnjoj glumačkoj karijeri. Poslednja serija u kojoj se Bademci pojavio je takođe Netflixov projekat, serija Kulup / Klub. U njoj je tumačio lik Selima Songura. Pre nje je glumio u televizijskoj seriji Yalanci.

Pored ovih projekata pojavio se i u TV serijama Ilk ve Son, Kirmizi Oda, Istanbullu Gelin, Kiralik Ask i drugim.

NOVO - Britanski glumac oduševljen Hazal Kayom!

By: Milt-TV Exposed