Hande Ercel i Kaan Yildirim – Ljubav ili prijateljstvo?!

Stigle su nove vesti iz Turske koje prenose mnogi mediji a odnose se na turske glumce. Ovaj put u centru pažnje su Hande Ercel i Kaan Yildirim.

Hande Ercel i Kaan Yildirim – Ljubav ili prijateljstvo?!

Foto Credits: Internet Haber

Turska glumica Hande Ercel je u proteklom periodu često bila u centru pažnje. Glumica je bila veoma zapažena u seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, u kojoj je tumačila glavnu ulogu uz Kerema Bursina. Na setu te televizijske serije se rodila i ljubav između njih dvoje, koja je početkom ove godine završena. Poslednjih nekoliko nedelja, glumica je bila meta natpisa medija zbog raskida sa Keremom. Juče su mediji preneli novu priču o ovoj mladoj glumici.

Prema pisanju Birsen Altuntas, Hande Ercel i Kaan Yildirim su viđeni zajedno u klubu u Etiler području. Prema novinarki, par koji se poznaje dugo još od serije Halka je otpočeo ljubavnu vezu!

Tu se pojavljuje i jedna zanimljivost. Hadise, bivša Kaanova devojka se priprema za brak sa Mehmetom Dincerlerom, sa kojim je Hande bila ranije u vezi.

Birsen je podelila i fotografiju kojom potvrđuje svoje navode da su Hande i Kaan viđeni zajedno, a neki fanovi smatraju da je to stara fotografija i ne veruju u novu senzaciju i novu vezu u svetu turskih glumaca.

Kao i za sve do sada, moraćemo da sačekamo da se neko od njih dvoje oglasi i razreši dileme po ovom pitanju.

NOVO - Biran Damla Yilmaz u novoj seriji

By: Milt-TV Exposed