Sinergija tri žene donosi seriji Bahar mnogo toga!

Demet Evgar igra glavnu ulogu u TV seriji Bahar i svojim glumačkim umećem stvara čuda.

Sinergija tri žene donosi seriji Bahar mnogo toga!

Foto Credits: Haberler

U rediteljskoj fotelji je Neslihan Yesilyurt, koja je bila reditelj produkcija koje su osvojile srca miliona, kao što su Yasak Elma i Sadakatsiz.

Producentka serije je Asena Bulbuloglu, jedna od uspešnih žena u svom poslu poslednjih godina. Drugim rečima, sjajna sinergija tri žene, zajedno sa kombinacijom sporednih faktora, odrazila se u seriji Bahar kao veliki uspeh.

Odmah da podsetimo da je serija Bahar svojom gledanošću ostvarila najbolje rezultate u sezoni 2023-2024, napravila spektakularan skok sa prvih 7 emitovanih epizoda, a priča je osvojila srca miliona gledalaca.

Ređaju se pohvale za projekat

Iza ovog važnog uspeha stoji snažna sinergija tri žene. Naravno, cela glumačka ekipa, scenaristi i tehnički tim, kao i Mehmet Yilmaz Ak, Bugra Gulsoy i Ecem Ozkaya, koji igraju glavne uloge, takođe imaju veoma važan udeo u ovako velikom uspehu.

Demet Evgar je skrenula pažnju sledećim rečima o tome kakvu je promenu projekat serije Bahar izazvao u pogledu televizijskih serija na ekranu:

Čak je mnogo toga promenila; Kod nas se dela koja su popularna i prihvaćena od publike odmah prihvataju kao ’pokret’, a mi gledamo mnogo dela u različitim nijansama istog žanra. Bahar je zaista procvetao pod dominacijom TV serija zasnovanih na patrijarhatu. Nije moguće samo reći „ženski posao“. Da, žena je na čelu, ali zapravo je sam život na čelu. Čista komedija, humor u tragediji, zlo i lečenje, svi ovi pojmovi oživljavaju u seriji kao grane drveta.”.

View this post on Instagram

A post shared by Bahar Dizi (@bahar.dizi)

NOVO - Perihan Savas u novoj ulozi!

By: TV Exposed