Asli Enver i Onder Oztarhan – potvrda veze?!

Od početka ove kalendarske godine mnogo se piše i priča o privatnom životu javnih ličnosti u Turskoj. Posebna meta su turski glumci i turske glumice.

Asli Enver i Onder Oztarhan – potvrda veze?!

Foto Credits: Haberler

Gotovo da nije prošao dan u kom se neko od poznatih turskih glumaca ili glumica nije našao na meti natpisa turskih medija. Stiče se utisak da se mnogo više nego ranije piše o vezama i ljubavnim životima javnih ličnosti. Jedna u nizu veza koja je navodno otkrivena je i veza glumice Asli Enver. O toj temi se pisalo u nekoliko navrata. Glumica je prema tvrdnji medija u ljubavnoj vezi sa Onderom Oztarhanom.

Nakon nekoliko promašaja pri spajanju ljudi, izgleda da su mediji sada na dobrom tragu. Onder Oztarhan i Asli Enver su zapratili jedno drugo na društvenim mrežama. U međuvremenu pojavili su se još neki izvori bliski paru koji tvrde da su njih dvoje zaista zajedno.

Naravno, to što prate jedno drugog je samo dokaz da se poznaju, ne mora automatski da znači da su zajedno. Za konačno razrešenje ovog pitanja moraćemo da sačekamo da se Asli i Onder zvanično oglase.

Turski mediji su naravno to što njih dvoje prate jedno drugog na Instagramu proglasili potvrdom veze. Da li je baš tako, ostaje da vidimo...

NOVO - Ceyhun Mengiroglu kao Ekin u seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka

 By: Milt-TV Exposed