Hazar Erguclu otkrila šta joj je promenilo samopouzdanje

Mnogi poznati glumci imaju za cilj da učestvuju u različitim ulogama i tako imaju različita iskustva u svojoj profesiji.

Hazar Erguclu otkrila šta joj je promenilo samopouzdanje

Foto Credits: Al Bawaba

Hazar Erguclu je ime koje igra veoma različite likove u predstavama u kojima je glumila do danas.

Rođena 1992. godine, glumica igra različite uloge na setovima od 2010. Glumica, koja je postala popularna likom Simay u seriji Kuzey Guney, pojavila se potom sa likom Eylul u seriji Medcezir.

Hazar Erguclu, koja učestvuje u projektima jedan za drugim sa veoma različitim ženskim likovima, stekla je ime televizijskim i digitalnim serijama u različitim konceptima kao što su Hayat Sirlari, Dudullu Postasi, Kadin, The Protector, Alev Alev, Sakli i Hayat Bugun.

Glumica, koja se pokazala u filmovima, a nedavno i u pozorištu, ostvarila je snažnu glumačku karijeru među ovim intenzivnim serijskim predstavama.

Značaj kose i nege kose

Tokom ove karijere, pitanje nege kose,, bila je jedna od tačaka na koje je Hazar Erguclu obratila pažnju. Glumica je rekla:

„Dobra kosa je veoma važna. Nešto što mi je promenilo celo samopouzdanje. Takođe mi je stalo do nege moje kose.“.

Objašnjavajući ovim rečima značaj svoje kose u svojoj profesiji, glumica je rekla da manje koristi šampon i vodi računa da svakodnevno pere kosu kremom.

Hazar je dodala: „Iscrpljujuće mi je svaki dan obrađivati kosu na snimanju. Zato je redovno održavam.“.

Hazar Erguclu, koja se već neko vreme odmara i pred obožavaocima u pozorištu izašla sa predstavom Timsah Atesi, rekla je da je napravila pauzu i da će se u oktobru vratiti na scenu.

NOVO - Promenjen naziv serije u kojoj glume Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan

By: TV Exposed