Promenjen naziv serije u kojoj glume Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan

Jedna od TV serija koja će se emitovati na turskom Kanalu D tokom letnjeg perioda pojaviće se pred publikom pod nazivom Ya Cok Seversen ili u prevodu Šta ako voli previše.

Promenjen naziv serije u kojoj glume Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan

Foto Credits: IMDB

Naziv projekta, koji je ranije najavljen kao Gun Isigim / Moje sunce je promenjen. Rekli bi ništa novo u svetu turskih TV serija.

Obožavaoci Kerema Bursina i Hafsanur Sancaktutan željno iščekuju novu seriju Ya Cok Seversen / Šta ako voliš previše.

Među turskim serijama, najpopularnije produkcije u inostranstvu su obično romantične komedije.

TV serija Erkenci Kus / Sanjalica napravila je veliku razliku u tom smislu i donela je veoma važne dobitke turskoj industriji TV serija. Nakon ovog projekta, i Can Yaman i Demet Ozdemir koji su tumačili glavne uloge u seriji, su imali priliku da se prikažu širokoj publici u inostranstvu.

Počelo snimanje kadrova na seriji

Slično tome, jedan od revolucionarnih projekata u oblasti romantične komedije bio je Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata. Ova serija, u kojoj su glavne uloge preuzeli Hande Ercel i Kerem Bursin, dostigla je ogromnu publiku kako u matičnoj zemlji, tako i u inostranstvu.

I serije Erkenci Kus i Sen Cal Kapimi su takođe bili projekti koji su pokazali da romantične komedije mogu biti dugotrajne u Turskoj.

U ovom trenutku postoji mogućnost da će romantična humoristična serija Ya Cok Seversen, u kojoj će glavne uloge preuzeti Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan, imati veoma uspešan proces.

Da li će tako i biti saznaćemo uskoro. Snimanje kadrova na ovom projektu je počelo...

 

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Afra Saracoglu niže priznanja zbog serije Yali Capkini

By: TV Exposed