Ismail Hacioglu glumi dva lika u seriji Mahkum | Zatvorenik

Jedna od turskih serija koja se već dugo očekuje je Mahkum | Zatvorenik. U pitanju je rimejk drame The Innocent Defendant koja je u orginalu privukla dosta pažnje.

Ismail Hacioglu glumi dva lika u seriji Mahkum | Zatvorenik

Foto Credits: Promo / Fox TV

Glavnu ulogu u seriji Mahkum | Zatvorenik će tumačiti Onur Tuna. Pored njega u glumačkom kadru serije je još nekoliko poznatih imena. Jedno ime privlači posebnu pažnju zbog uloge, tačnije dve uloge koje će tumačiti. O čemu se radi?

Ismail Hacioglu će u seriji Mahkum glumiti braću blizance, Barisa i Savasa Yesarija. Ovo nije prvi put da se poteže za takvim rešenjem, ali svakako je nešto po čemu će se serija izdvojiti, jer se ne dešava baš često.

Premijera ove nove turske serije nas očekuje kroz par dana. Naredne nedelje moći ćemo da gledamo ne jedne, već dve epizode. Zbog stanja sa koronavirusom i odlaganja nove epizode serije Sve o braku, seriju Zatvorenik ćemo gledati u utorak i u četvrtak. Već nakon četvrtka ćemo imati jasnije utiske o ovom novom projektu.

Serija Mahkum se radi u produkciji kompanije MF Yapim a biće emotovana na turskom Fox TV-u. Treba imati u vidu da je rukovodstvo ovog kanala u poslednje vreme najnemilosrdnije prema serijama. Veliki broj projekata su otkazali nakon samo par epizoda.

Kakva su vaša očekivanja kada je u pitanju ova nova turska serija? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Kerem Bursin u pink varijanti - dame kažu može! (FOTO)

 By: Milt-TV Exposed