Nisa Sofiya Aksongur u novoj seriji

Mlada Nisa Sofiya Aksongur osvojila je mnoga srca ulogom u filmu 7 Kogustaki Mucize gde je tumačila devojčicu po imenu Ova. Devetogodišnja Nisa je glumačku karijeru u 2016. godini u seriji Adini sen koy. Nakon toga se pojavila i u serijama Aglama anne, Muhtesem Yüzyil: Kösem, Kuzgun i u jednoj epizodi serije Mucize Doktor ove ...

Nisa Sofiya Aksongur u novoj seriji

Mlada Nisa Sofiya Aksongur osvojila je mnoga srca ulogom u filmu 7 Kogustaki Mucize gde je tumačila devojčicu po imenu Ova.

Devetogodišnja Nisa je glumačku karijeru u 2016. godini u seriji Adini sen koy. Nakon toga se pojavila i u serijama Aglama anne, Muhtesem Yüzyil: Kösem, Kuzgun i u jednoj epizodi serije Mucize Doktor ove godine. Sada je dobila novi posao, i otpočela je rad na novom projektu. Devojčicu ćemo gledati u seriji Yeni Hayat koja počinje uskoro. Nije otkriveno koja uloga će joj pripasti, ali sudeći po trejleru, čini se da će glumiti kćerku glavnog lika u seriji, kog tumači Serkan Cayoglu.

Dok čekamo premijeru serije, i odgovor na to pitanje, možete pogledati video najavu prve epizode koju smo pripremili za vas.

By: TV Exposed