Turske serije - do sada potvrđena finala!

Polako se približivamo kraju aktuelne sezone kada su u pitanju turske serije. Poznati su i neki datumi finala, odnosno kada će serije biti završene.

Turske serije - do sada potvrđena finala!

Foto Credits: Internet Haber

Krenimo redom. Turska serija Oglum / Moj sin će imati finale krajem maja, tačan datum još uvek nije poznat. Serija Adi Sevgi će kako sada stvari stoje imati finale u epizodi 11, uz mogućnost da ako se rejting popravi bude produžena do 13. epizode.

Serija Masumlar Apartmani / Apartmani nevinih će se od publike oprostiti 17. maja u 71. epizodi. Projekat Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku uprkos lošem rejtingu uspeva da opstane zbog dobre prodaje u inostranstvu, ali će i ovaj projekat biti završen na kraju aktuelne sezone.

Uc Kurus / Tri novčića je projekat koji je najavljivan kao naslednik veoma uspešnih projekata Icerde i Cukur. Rejting ovog projekta nikada nije bio na nivou kao prethodna dva ali je serija ipak uspela da nekako dođe do kraja sezone. Serija će biti završena 23. maja u 28. epizodi, dakle nećemo dobiti novu sezonu ove turske serije.

Turska serija Sadakatsiz / Neveran će se od svoje publike oprostiti u epizodi 60, u sredu 25. maja. Glavna glumica ove TV serije, Cansu Dere je već potpisala ugovor sa Disney Plus digitalnom platformom za rad na njihovom novom projektu.

Serija Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova je zaista dugo trajala i ima veliki broj fanova. Producenti su učinili sve da maksimiziraju profit ali ta priča se polako privodi kraju. Kako sada stvari stoje, serija bi mogla da bude završena u epizodi 140, odnosno 9. juna ali postoji opcija da potraje i koju epizodu više, baš iz razloga da se maksimalno “iscedi” radnja i ostvari naravno što veća moguća zarada.

Turska istorijska serija Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana još uvek “visi o niti”. Za sada nije poznata sudbina ove serije, ali jedno jeste. Engin Altan Duzyatan, Pelin Akil i Cemre Gumeli napuštaju ovaj projekat na kraju sezonu, bez obzira da li će serija biti nastavljena ili ne.

Trenutno nije poznata sudbina TV serija Yalniz Kurt, Kasaba Doktoru, Hakim, Aziz i Annenin Sirridir Cocuk. Rejting ovih projekata ne obećava mnogo, odnosno nove sezone kada su u pitanju ove turske serije su pod velikim znakom pitanja.

NOVO - Canan Erguder doživela lepe trenutke na snimanju serije

By: Milt-TV Exposed