Canan Erguder doživela lepe trenutke na snimanju serije

Turska glumica Canan Erguder, koja se vratila na set sa TV serijom Oglum / Moj sin, nakon lečenja od karcinoma dojke, doživela je lepe trenutke na snimanju serije.

Canan Erguder doživela lepe trenutke na snimanju serije

Foto Credits: Haberler

Canan Erguder, koja ima sina Demira sa svojim suprugom Kenanom Eceom, koji je takođe glumac, prvi put je odvela sina na set serije 8. maja, koji je ujedno i Dan majki.

Deleći ove posebne trenutke sa svojim fanovima na društvenim mrežama, Canan Erguder je pozirala sa svojim sinom i napisala ispod objave: „Drago mi je što je bio tu u  ovom posebnom danu, što je moj sin došao sa mnom na set. To je bio najbolji poklon koji sam ikada dobila. Srećan Dan majki svima koji priđu živom biću sa osećajem majčinstva.”

Glumičin sin Demir tako je imao priliku da gleda svoju majku na snimanju. Obožavaoci ove turske glumice za kratko vreme dali su stotine komentara na fotografije. Sličnost malog Demira sa majkom nije prošla nezapaženo.

Glumica, koja je saznala da je bolovala od karcinoma dok je igrala u seriji Star TV-a Menajerimi Ara, morala je da napusti seriju. Nakon određenih terapija, odnosno lečenja, glumica se vratila na posao.

U intervjuu koji je dala proteklih meseci, glumica je rekla da joj se srce steglo kada je primila vest o tome da boluje od karcinoma: „Pre svega, moje dete mi je palo na pamet. Pomislila samo samo jedno - da ne želim da umrem.“.

NOVO - Zbog čega serija Destan nema gledanost kakvu zaslužuje?!

By: Milt-TV Exposed