Zbog čega serija Destan nema gledanost kakvu zaslužuje?!

Serija Destan / Legenda, koju ATV TV emituje sa velikim očekivanjima, nije mogla da bude projekat koji nastavlja onom snagom kojom je započeo sezonu. Naročito u mesecu Ramazanu, serija, kada je imala ozbiljan pad gledanosti, ni nakon toga nije dala baš dobre rezultate u smislu oporavka.

Zbog čega serija Destan nema gledanost kakvu zaslužuje?!

Foto Credits: IMDB

Gledanost ATV TV serije, u kojoj glume Ebru Sahin, Edip Tepeli i Selim Bayraktar, naravno nije loša s obzirom na trenutno televizijsko okruženje. Serija Destan je došla do izražaja na početku sezone, sa stopom približavanja, a ponekad i preko broja 7 u rejtingu. Dugo je čak osvajala i prvo mesto, odnosno bila najgledanija u danu u kom se emituje. Međutim, sa početkom serije Kanala D, Uc Kiz Kardes / Tri sestre, ovaj uspeh u rejtingu počeo je postepeno da bledi.

Duo Ebru Sahin i Edip Tepeli uspeva da se nađe na dnevnom redu čak i ako serija nije popularna kao što je bila. Očigledna je i dobra radnja serije, kostimi, dekoracije, uspeh glumaca u snimanju efektnih scena bitke i borbe. Međutim, ovo nije dovoljno dobra ocena u rejtingu za tako veliki trud i budžet.

Takođe treba reći da je serija pred kraj sezone izgubila deo svoje verne publike. Činjenica da se serija Uc Kız Kardes nastavlja sa veoma impresivnom pričom takođe je pokrenula ovu situaciju.

Za seriju Destan / Legenda, imperativ je da produkcijski tim napravi važne aranžmane kako bi priča bila efektnija i uzbudljivija…

NOVO - Hayaller ve Hayatlar - završena prva sezona, šta dalje?!

By: Milt-TV Exposed