Hayaller ve Hayatlar - završena prva sezona, šta dalje?!

Projekat Hayaller ve Hayatlar uspeo je da postane jedna od istaknutih digitalnih TV serija 2022. godine. Svi su bili zadovoljni što je Melisa Asli Pamuk obavestila da će biti druga sezona za seriju biti snimljena, čija je prva sezona planirana da ima 26 epizoda.

Hayaller ve Hayatlar - završena prva sezona, šta dalje?!

Foto Credits: IMDB

Međutim, kasnije je objavljeno da će serija završiti deljenjem na društvenim mrežama na platformi Bein Connect. Ovaj razvoj događaja je duboko uznemirio sve. Završena jeste, ali prva sezona! Tako piše i u opisu video najave, da je reč o finalu prve sezone, a na pitanja o drugoj sezoni odgovarano je sa emotikonom srca.

Na platformi Bein Connect od četvrtka, 12. maja, emitovane su 25. i 26. epizoda serije i priča u ovoj sezoni je završena. Detalji o poslednje dve epizode prve sezone serije ​​Hayaller ve Hayatlar, koja je dobila veliko priznanje svojim snažnim ženskim likovima, zadivljujućom pričom i bogatom glumačkom postavom, su sledeći:

Rezime 25. epizode: Dicle je ljuta što joj Sergen nije rekao da je pročitao blog. Melike konačno priča prijateljima o svojoj kćerki, ali njihova reakcija nije onakva kakvu je očekivala. Mehves kaže Gunes da će dokazati da nije imala nikakve veze sa Meryeminom smrću. Setenay saznaje istinu o pozajmici koju je dobila.

Epizoda 26: Yigit ide da da Melike jaknu koja je ostala. Setenay pronalazi prostor u galeriji iz snova, ali ne može to da priušti. Gunes se suprotstavlja Alazu. Mehves čeka loše iznenađenje. Devojke shvataju da će im se životi potpuno promeniti…

NOVO - Toprak Can Adiguzel i Serenay Aktas - neskladan par?!

By: Milt-TV Exposed