Toprak Can Adiguzel i Serenay Aktas - neskladan par?!

Ljubitelji turskih serija upoznali su se sa imenom Toprak Can Adiguzel u TV seriji Alev Alev. Rođen 1992. godine u Izmiru, mladi glumac je studirao glumu na Univerzitetu Ajdin u Istanbulu, na Fakultetu likovnih umetnosti.

Toprak Can Adiguzel i Serenay Aktas - neskladan par?!

Foto Credits: Internet Haber

Toprak Can Adiguzel, koji je na brzinu napravio uvod u seriju i osvojio veliko priznanje likom Alija u Alev Alevu, potom je ostavio trag u zapaženoj televizijskoj seriji.

Glumac, kojeg smo gledali sa likom Yamana u seriji Kalp Yarasi, koja je počela prošlog leta i koja je veoma dobro debitovala na ATV TV-u, za kratko vreme je postao jedno od imena koje dobija sve veći broj fanova. Posle završetka serije ​​Kalp Yarasi, dobio je mnogo novih ponuda.

Među ovim ponudama, glumac je odabrao romantičnu humorističnu seriju Sevmek Zamani / Vreme za ljubav, koja će se emitovati na ATV TV-u. U seriji u kojoj se ističu Ilhan Sen i Deniz Isin, Toprak Can Adiguzel će imati prvu glavnu ulogu u karijeri dobivši glavnu ulogu sa likom Feryata.

Napravljen je izbor koji je sve iznenadio kada je u pitanju njegova partnerka na ovom projektu i postignut je dogovor sa Serenay Aktas za lik Leyle.

Prvi komentari na društvenim mrežama nisu baš pozitivni kada je u pitanju spoj Serenay Aktas i Topraka Cana Adiguzela. Neki obožavaoci turskih  serija dele objave na društvenim mrežama da će biti neusklađen duo i da Seranay nije dobar izbor. Šta vi mislite?

NOVO - Caglar Ertugrul pun hvale za svoje kolege

By: Milt-TV Exposed