Burak Cimen u seriji Yaratilan

Turska serija Yaratilan koja se priprema za Netflix digitalnu platformu dobila je novog člana glumačke ekipe. Prenosimo celu informaciju.

Burak Cimen u seriji Yaratilan

Foto Credits: Haberler

Cagan Irmak koji je odradio sjajan posao u seriji Yesilcam, sada priprema novu seriju pod nazivom Yaratilan za Netflix digitalnu platformu. Iz dana u dan stižu nove vesti o ovom projektu. Serija je dobila i pojačanje u glumačkom kadru. U pitanju je iskusni glumac Burak Cimen. Za sada nije poznato koju ulogu će on tumačiti u ovom projektu kao i to koliko značajan će njegov lik biti. Pored njega u seriji će glumiti Taner Olmez, Sifanur Gul, Erkan Kolcak Kostendil, Devrim Yakut, Durul Bazan, Bulent Sakrak i drugi.

Burak Cimen je u decembru napunio 47 godina a iza sebe ima devetnaest projekata. Poslednja serija u kojoj je glumio je Marasli. U tom projektu se pojavio kao Behram u dve epizode. Pre toga glumio je u serijama Yarim Kalan Asklar, Tek Yurek, Bir Umut Yeter i drugim. Imao je uloge i u istorijskim projektima Muhtesem Yuzyil: Kosem i Dirilis: Ertugrul.

Prvu ozbiljniju ulogu imao je u TV seriji Subat gde je 2013. godine glumio Cimena.

Sada je dobio šansu da svoje glumačko znanje pokaže u novom Netflixovom projektu.

NOVO - Kraj za seriju Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona!

 By: Milt-TV Exposed